dissabte, 6 de juny de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY

Hola a tots i a totes!!
Ja teniu ganes d'estiu?? Aquesta setmana ja és la darrera setmana que farem feinetes de classe perquè per la setmana que ve vos estam preparant unes activitats molt xules!! Així que un darrer esforç que aviat podreu descansar d'aquesta feinada que heu fet!
Pel que fa al CONTE VIATGER dir-vos que no atura de viatjar a les vostres cases! Aviat arribarà a les cases que encara no ha anat...
Estau creant una història mooolt xula!! Quan hagi passat per totes les cases publicarem el conte acabat per a què tots i totes el pogueu llegir!
Les feinetes per a aquesta setmana són les següents:
DILLUNS, 8 DE JUNY
MATEMÀTIQUES: Començam el tema 15: Cossos geomètrics. Mirareu el següent vídeo per a conèixer el nom dels cossos geomètrics que treballarem durant aquesta setmana.
A continuació fareu una sèrie d'activitats de repàs. Ja sabeu que podeu utilitzar el llibre digital o el llibre en paper.
*Si utilitzau el llibre en paper, heu d'anar a la pàgina 216 i fareu l'activitat 1 al quadern i l'activitat 4 al llibre.
*Si utilitzau el llibre digital, heu d'anar al tema 15 "repàs" i fareu de la pàgina 216 les activitats 48 (convé que abans de posar la resposta ho faceu primer al vostre quadern) i 51.
CATALÀ: Llegireu  la lectura de les pàgines 192 i 193. Si voleu, després podeu escoltar la lectura del llibre digital i així acabareu d'entendre-la molt millor. Es troba a la carpeta blava, a recursos "contacontes: Un viatge en el temps" 
A continuació fareu de la pàgina 194, les activitats 1 al quadern, 5 i 6 al llibre.
DIMARTS, 9 DE JUNY
CASTELLÀ: Del quadernet "Ponte a prueba" fareu la "tarea 18. Cambiar palabras de género y número" i la "tarea 19. Realizar corcondancias".
MATEMÀTIQUES: Avui treballarem amb els prismes. Per començar, mirareu el següent vídeo on vos explica molt bé que és un prisma i els diferents tipus que hi ha. Si algú necessita mira l'explicació del llibre, es troba a les pàgines 206 i 207 del llibre de matemàtiques.
Una vegada entès el que és un prisma i els tipus que hi ha, passareu a fer una activitat pràctica. Per a poder fer aquesta activitat haureu de mirar en primer lloc el següent vídeo fins al minut 3:08 (el material a emprar només serà plastilina, escuradents i cola, encara que el vídeo indiqui més material).
Un cop hagueu mirat el vídeo passareu a fer la següent feineta. Si clicau al següent enllaç hi trobareu l'explicació detallada. Esper que vos agradi!
PRISMES
DIMECRES, 10 DE JUNY
CATALÀ: Activitats de repàs. Fareu de la pàgina 202 les activitats 1 al quadern, 3 i 5 al llibre.
MATEMÀTIQUES: Avui treballarem amb les piràmides. Per començar, mirareu el següent vídeo on vos explica molt bé que és una piràmide i els diferents tipus que hi ha. Si algú necessita mira l'explicació del llibre, es troba a les pàgines 208 i 209 del llibre de matemàtiques.
A continuació, seguint el mateix sistema que ahir, fareu amb plastilina i escuradents els diferents tipus de piràmides. Si clicau al següent enllaç hi trobareu l'explicació ben detallada.
PIRÀMIDES
DIJOUS, 11 DE JUNY
MATEMÀTIQUES: Avui treballarem amb els cossos redons. Molts de vosaltres ja els coneixeu però si voleu veure el següent vídeo per a què vos quedi més clar, ho podeu fer.
A continuació fareu de la pàgina 211, les activitat 21 i 23 al vostre llibre.
CASTELLÀ: Del quadernet "Ponte a prueba" fareu la "tarea 14. Dividir palabras en sílabas".
DIVENDRES, 12 DE JUNY
CATALÀ: Activitats de repàs. Fareu de la pàgina 203 les activitats 7 i 8 al llibre i 10 al vostre quadern.

I això és tot per a aquesta setmana!
Esper que vos ho passeu molt bé fent els cossos geomètrics. Quan els tengueu fets, enviau-me una foto!!
Una forta aferrada!!

Cap comentari:

Publica un comentari