diumenge, 3 de maig de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 4 AL 8 DE MAIG

Hola a tots i a totes!! Com estau? Esper que estigueu tots molt bé i que aquestes passejadetes diàries vos ajudin a agafar forces!
Igual que la setmana passada he enviat al correu electrònic dels vostres/mares una sèrie de vídeos explicatius de coses noves que treballarem aquesta setmana. Ja sabeu, que si hi ha qualque cosa que no enteneu, m'ho heu de dir i intentarem solucionar-ho.
També sabeu que a les pestanyetes superiors hi ha els enllaços directes als blogs dels especialistes. Ho heu de consultar per a saber les activitats que heu de fer.

Les feinetes per a aquesta setmana són les següents:
**Al següent enllaç hi trobareu una sèrie de fitxetes que treballarem durant aquests dies**
Feinetes matemàtiques i català

DILLUNS, 4 DE MAIG 
MATEMÀTIQUES: He enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo explicant-vos  la multiplicació de nombres decimals (vídeo 1). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu de fer:

  • Pàgina 134, activitats 16 al llibre i 15,17 i 18 al quadern. Pensau que els problemes han de tenir: dades, operació i solució!
CATALÀ: Vocabulari del carrer. Si clicau a l'enllaç anterior trobareu dues activitats per a repassar i conèixer elements que podem trobar a un carrer. Aquestes activitats són les següents:
  • Activitat 1: llegir dues vegades tot el vocabulari que apareix a la fitxeta i fixar-vos molt bé com s'escriuen les paraules que hi apareixen.
  • Activitat 2: A partir del vocabulari anterior completar la fitxa. Si la voleu imprimir podeu fer l'activitat a la fitxeta i si no teniu impressora ho podeu fer al quadern de català.
DIMARTS, 5 DE MAIG
CATALÀ: Expressió escrita: "indicacions de com arribar a un lloc". He enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo explicant-vos aquesta nova expressió escrita (vídeo 2). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu de clicar a l'enllaç anterior i hi trobareu dues activitats:
  • Activitat 3: guió que farem servir per a fer aquesta expressió escrita. Aquest guió ha estat explicat en el vídeo. Convé que el tingueu present a l'hora d'escriure. El podreu consultar les vegades que ho necessiteu.
  • Activitat 4: A partir de les instruccions donades heu d'escriure el recorregut des de la benzinera fins a arribar a l'escola. Pensau a tenir en compte els connectors, el vocabulari après i que les instruccions siguin bones d'entendre. No vos oblideu d'aplicar les normes ortogràfiques apreses durant el curs. Si la voleu imprimir podeu fer l'activitat a la fitxeta i si no teniu impressora ho podeu fer al quadern de català.
MATEMÀTIQUES: Repàs dels euros i cèntims. Pàgina 138, activitats 1, 2, 3 , 5 al llibre i 9 al quadern.

DIMECRES, 6 DE MAIG
MATEMÀTIQUES: Començam el tema 11. Ja sabeu que quan començam un tema nou heu d'escriure el número del tema amb bolígraf negre i a continuació el títol del tema amb lletres dobles i pintades per dins. He enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo explicant-vos el metre i el centímetre (vídeo 3). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, obrireu el llibre digital, pitjareu on diu Tema 11 i clicareu on diu "3. El centímetre".
A continuació, veureu que a la part superior tenim: "contenido" i "actividades". A "contenido" vos dóna una petita explicació del que estam treballant i si clicau a "actividades" podreu accedir a les activitats que heu de fer.

Les activitats que fareu són les següents:
Pàgina 154 (on hi ha la fletxeta ens indica el número de pàgina), activitat 17. 
Seguidament, tornareu a clicar a "contenido" part superior de la pàgina i pitjareu on diu "siguiente" part inferior de la pàgina.
Aquí ens durà a una nova explicació i a unes noves activitats.
Pitjareu a activitats i fareu de la pàgina 155, activitats 20, 21 i 26.
Moltes d'aquestes activitats digitals convé que primer les faceu al quadern per a calcular el que vos demana abans d'escriurer-ho directament.
Ja sabeu que si ho feis al llibre digital, jo, amb el meu compte de mestra, puc veure tots els resultats de les vostres feines.

CASTELLÀ: Llegir la lectura 5 de palabras mágicas "Aspirante a caballero" i contestar a les preguntes al quadern.

DIJOUS, 7 DE MAIG
MATEMÀTIQUES: operacions de suma, resta, multiplicació i divisió. Si clicau a l'enllaç anterior hi trobareu la fitxeta. Si la voleu imprimir podeu fer l'activitat a la fitxeta i si no teniu impressora ho podeu fer al quadern de matemàtiques.

CATALÀ: Dictat preparat. Haureu d'obrir el llibre digital al tema 11, pàgina 147 i copiar el dictat "Un viatge molt esperat" al quadern, llegir-lo unes quantes vegades i demanar a algú de la vostra família que el vos dicti. Després podreu comprovar com vos ha anat.

DIVENDRES, 8 DE MAIG
CASTELLÀ: Començam el tema 11. Ja sabeu que quan començam un tema nou heu d'escriure el número del tema amb bolígraf negre i a continuació el títol del tema amb lletres dobles i pintades per dins. Quan ho tengueu fet, obrireu el llibre per la pàgina 109- Pronombres personales- i vos llegireu molt detingudament el requadre rosa de la part superior i fareu les activitats 1 al llibre i 2 i 4 al quadern.
Després obrireu el llibre digital pel tema 11 i clicareu a la carpeta blava.
Seguidament heu de clicar a la segona carpeta de l'esquerra on diu "Actividades" i podreu fer l'activitat dels pronoms personals.
Això és tot per a aquesta setmana!Esper que vos vagi molt bé!! 
Un besito molt, molt fort!!
Magdalena

Cap comentari:

Publica un comentari