dissabte, 23 de maig de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 25 AL 29 DE MAIG

Bon dia a tots i a totes!! 
Com estau?? Esper que estigueu molt animats per a començar una nova setmana!
Recordau que dimarts, 26 de maig estaré a l'escola entregant el vostre material a la vostra família. Si voleu, podeu venir i ens veurem, què ja vos enyor moltíssim!!
Les feinetes per a aquesta setmana són les següents:
DILLUNS, 25 DE MAIG
MATEMÀTIQUESHe enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo (vídeo 1) explicant-vos el litre i les fraccions de litre. Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al TEMA 12, punt 4 i fareu de la pàgina 169, les activitats 19, 20, 21 i 23. Ja sabeu que haureu de dibuixar tots els tassonets de les diferents capacitats al quadern per a poder resoldre (com vos explic al vídeo). Si després vos fa ganes posar el resultat de la feina feta al llibre digital, ho podeu fer. 
CATALÀ: Vos llegireu del llibret de LECTURES COMPETENCIALS la lectura 12 i fareu les activitats al mateix quadernet.
DIMARTS, 26 DE MAIG
MATEMÀTIQUES: Activitats de repàs de la massa i de la capacitat. Obrireu el llibre digital pel tema 12 i anireu a "ACTIVITATS".
I fareu de la pàgina 174, les activitats 40, 41, 42, 43 i 45. Aquestes activitats les podeu fer directament al llibre digital però a les activitats 43 i 45 haureu de fer una sèrie d'operacions o dibuixets al vostre quadern per a resoldre.
CASTELLÀ: Avui començarem a utilitzar un quadernet primet de color vermell que es diu "PONTE A PRUEBA". Tots i totes el vàreu ficar dins la vostra motxilla el darrer divendres de classe. Ho recordau? 
Fareu de la pàgina 9, les activitats 1, 2, 3 i 4 al mateix quadernet.
DIMECRES, 27 DE MAIG
CATALÀ: la S sorda. Obrireu el llibre digital per la pàgina 172 (tema 13) i vos llegireu molt detingudament el requadre rosa de la part superior.
També, si voleu, vos podeu mirar aquest vídeo per a conèixer un poc més la utilització d'aquesta grafia. A mesura que aneu mirant el vídeo heu d'anar dient en veu alta la paraula de cada dibuix per a què vegeu com sona la S.
A continuació fareu de la pàgina 172, les activitats 1, 2 i 3 al vostre quadern.
MATEMÀTIQUESComençam el tema 14: Figures planes. He enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo (vídeo 2) explicant-vos els triangles. Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, podeu obrir el llibre digital o el llibre en paper. 
*Si triau el llibre digital, heu d'anar al TEMA 14, punt 1 "Els triangles segons els seus costats" i fareu de la pàgina 192, les activitats 5, 6, 7 i 8.
*Si triau el llibre en paper, heu d'anar a la pàgina 192 i fer les activitats 1, 3 i 4 al llibre i 2 al quadern.
DIJOUS, 28 DE MAIG
MATEMÀTIQUESHe enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo (vídeo 3) explicant-vos els quadrilàters. Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, podeu obrir el llibre digital o el llibre en paper.
* Si triau el llibre digital, heu d'anar al TEMA 14, punt 3 i fareu de la pàgina 194, les activitats 15, 16, 17 i 18.
* Si triau el llibre en paper, heu d'anar a la pàgina 194 i fer les activitats 10 al llibre i 11, 12 i 13 al vostre quadern.
CASTELLÀ: Del llibret primet de color vermell "Ponte a prueba" fareu de la pàgina 6, "tarea 4", les activitats 1, 2, 3 i 4 al quadern de castellà. 
DIVENDRES, 29 DE MAIG
CATALÀObrireu el llibre digital pel tema 13, anireu a la pàgina 175 i fareu l'activitat 8. És una activitat molt divertida perquè vos haureu d'inventar un acudit graciós per riure un poquet!
CASTELLÀ: Lectura "Un palo de lluvia" de la pàgina 116. Un cop llegida la lectura fareu de la pàgina 117, les activitats 2, 3, 5 i 6 al vostre quadern.
Després, podreu obrir el llibre digital i a la capseta blava a ACTIVIDADES hi ha una activitat sobre la lectura. Si vos fa ganes, la podeu fer.
I això és tot per a aquesta setmana!
Una aferrada moolt forta i fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari