diumenge, 17 de maig de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 18 AL 22 DE MAIG

Hola nins i nines de la classe de 3rA!!
Esper que estigueu tots molt bé. Estau preparats per a una nova setmana??
Ho estau fent mooolt bé i m'agrada moltíssim rebre les vostres feinetes i veure l'esforç tan gros que estau fent! ENHORABONA!!
A continuació teniu les feinetes per a aquesta setmana:
DILLUNS, 18 DE MAIG
MATEMÀTIQUES: Començam el tema 12: Massa i capacitat. He enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo (vídeo 1) explicant-vos el quilo i les fraccions de quilo. Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al TEMA 12, punt 1 "El quilo i les fraccions de quilo".
I haureu de fer de la pàgina 166, les activitats 5, 6 i 7 al vostre quadern. Ja sabeu que haureu de fer els dibuixets dels pesos (com vos explic al vídeo). Si després vos fa ganes posar el resultat de la feina feta al llibre digital, ho podeu fer. 
CATALÀ: Repàs de la norma ortogràfica "la coma". Obrireu el llibre digital per les pàgines 158 (tema 12). Vos llegireu el requadre rosa de la part superior i fareu les activitats 1 i 2 al vostre quadern.
DIMARTS, 19 DE MAIG
MATEMÀTIQUESHe enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo (vídeo 2) explicant-vos el gram. Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al TEMA 12, punt 2 "El gram".
I fareu de la pàgina 167 les activitats 9,10,11,12 i 14 al quadern. Si voleu, després de fer-ho al quadern podeu posar els resultats al llibre digital. 
CASTELLÀ: Lectura "Una paloma en la sabana" del llibre de palabras mágicas (pàgines 74 a la 79) i fer les activitats al quadern.
DIMECRES, 20 DE MAIG
CATALÀ: Obrireu el llibre digital per la pàgina 159 i vos preparareu el dictat "Un gran esportista". Després de preparar-lo podeu demanar a algú de la vostra família que el vos dicti i podreu comprovar com vos ha anat.
MATEMÀTIQUES: Introducció a la capacitat. Obrireu el llibre digital pel tema 12, punt 3 "El litre" i fareu de la pàgina 168 les activitats 15, 16 i 17. Els problemes convé que primer ho  faceu al quadern abans de posar el resultat al llibre digital.
DIJOUS, 21 DE MAIG
MATEMÀTIQUESoperacions de suma, resta, multiplicació i divisió. Si clicau al següent l'enllaç hi trobareu la feineta. Si la voleu imprimir podeu fer l'activitat a la fitxeta i si no teniu impressora ho podeu fer al quadern de matemàtiques.
OPERACIONS
CASTELLÀ: expressió escrita. Obrireu el llibre per la pàgina 113 i fareu l'activitat 10 B.
Després, si voleu, podeu escoltar del llibre digital una història molt divertida sobre una fotografia. Aquesta història està al tema 11, capseta blava, a la primera pestanyeta de l'esquerra "Recursos". Podeu elegir el "cuentacuentos" o la "audición".
DIVENDRES, 22 DE MAIG
CATALÀ:  Obrireu el llibre digital pel tema 12 i anireu a la pàgina 162. Aquí teniu el guió (activitats 1, 2 i 3) per a explicar una experiència personal relacionada amb animals. Fareu aquesta expressió escrita al vostre quadern de català i un dibuixet relacionat amb l'experiència que hagueu contat.
Això és tot per a aquesta setmana!
Molts d'ànims i ja sabeu que si hi ha qualque coseta que no vos hagi quedat clara o no enteneu, podeu contactar amb mi!!
Una abraçada mooolt forta!!

Cap comentari:

Publica un comentari