diumenge, 10 de maig de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 11 AL 15 DE MAIG

Bon dia a tothom!!
Com estau?? Esper que continueu igual de bé...
Molts de vosaltres m'estau demanant pel CONTE VIATGER! El conte viatger està viatjant sense aturar a les vostres cases! Ja sé que estau molt ansiosos per a què arribi a casa vostra, però no vos preocupeu, aviat arribarà i ja veureu quin conte més divertit estam creant!!

**Recordar-vos que teniu fins a aquest dijous per a enviar-me l'autorització per a la creació del compte corporatiu. Ho podeu fer mitjançant foto al meu correu electrònic o a través d'un missatge (autorització) al GESTIB , com vos vagi millor!**

A continuació teniu les feinetes que haureu de fer per a aquesta setmana:
DILLUNS, 11 DE MAIG
MATEMÀTIQUESHe enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo explicant-vos una nova unitat de mesura: el mil·límetre (vídeo 1). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al TEMA 11, punt 6.
Ja sabeu que a la part superior trobam CONTENIDO (explicació del que anam a fer avui) i ACTIVIDADES (allà on estan les activitats que farem)
Pitjareu damunt "ACTIVIDADES" i fareu de la pàgina 157, les activitats 34, 35 i 36. Al vídeo vos explic cada una d'aquestes activitats. Ja sabeu que hi ha activitats que abans d'escriure el resultat al llibre digital, primer l'heu de fer al quadern
CATALÀ: Lectura "Excursió a la granja escola". Obrireu el llibre digital i anireu al TEMA 12, pàgines 152 i 153.Vos llegireu aquesta lectura molt detingudament.
Després, si voleu, podeu escoltar aquesta lectura per si hi ha qualque coseta que no heu entès. Pitjareu damunt la carpeta blava de la part superior (ja sabeu on està) i a recursos la trobareu "contacontes: excursió a la granja escola".
A continuació, fareu de la pàgina 154 les activitats 1, 3 i 4 al vostre quadern de català.

DIMARTS, 12 DE MAIG
CATALÀ: Els demostratius. Obrireu el llibre digital per les pàgines 156 i 157 i vos llegireu molt detingudament tot el que ens explica dels demostratius. Un cop ho hagueu entès, fareu de la pàgina 156, activitat 1 i de la pàgina 157, activitats 4 i 5 al vostre quadern.

MATEMÀTIQUESHe enviat al correu electrònic dels vostres pares/mares un vídeo explicant-vos una nova unitat de mesura: el quilòmetre (vídeo 2). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al TEMA 11, punt 7.
I fareu de la pàgina 158, activitats 37, 39 i 40. Ja sabeu que hi ha activitats que les haureu de fer al quadern abans d'escriure la resposta al llibre digital.
CASTELLÀ: "Multiactividades y juegos". Obrireu el llibre digital pel TEMA 11, accedireu a la carpeta blava (part superior de la pàgina) i clicareu a la tercera carpeta de l'esquerra. D'aquí haureu de fer les següents activitats:
- Palabras sobre...
- Formación de palabras a partir de letras
Podeu fer unes 5 o 6 de cada activitat.

Vos enrecordau on es canvien les activitats? A les fletxetes inferiors de la part dreta de la pantalla.

DIMECRES, 13 DE MAIG
MATEMÀTIQUES: Obrireu el llibre digital i anireu al tema 11. Haureu de clicar al punt 8 on diu "La unitat adequada. Estimació" i fareu de la pàgina 159 les activitats 41, 42 i 43. Són activitats molt senzilles sobre les unitats de mesura que heu conegut aquests dies.
CASTELLÀ: Al següent enllaç hi trobareu una activitat d'expressió escrita. Heu de continuar la història a partir de la frase que vos donam. Recordau a escriure seguint un ordre i una coherència i a aplicar totes les normes ortogràfiques apreses fins ara. Una vegada ho tengueu escrit heu de dibuixar un dibuix sobre la història que heu contat. 
SIGUE LA HISTORIA

DIJOUS, 14 DE MAIG
MATEMÀTIQUES: Obrireu el llibre digital pel tema 11 i clicareu on diu "Resolució de problemes" i fareu els problemes 73, 74, 77 i 80. A molts d'aquests problemes haureu de fer les operacions al quadern abans d'escriure la solució al llibre digital.
CATALÀ: Obrireu el llibre digital pel tema 12 i pitjareu a la carpeta blava de la part superior dreta de la pàgina. A continuació haureu de clicar a la tercera carpeta de l'esquerra "Multiactivitats" i fareu les activitats següents:
- Formació de paraules a partir de lletres.
- Pràctiques d'ortografia

Heu de fer unes 5 o 6 activitats de cada. Ja sabeu on es canvien les activitats (fletxetes vermelles i blaves de la part inferior dreta de la pàgina).

DIVENDRES, 15 DE MAIG
CASTELLÀ: Preparar el dictat de la pàgina 111 del llibre digital (Tema 11). Aquest dictat el podeu preparar mirant la pàgina 111 del llibre digital o a partir de la carpeta blava de la part superior de la pàgina (com vos vagi millor). Tant a una com a l'altra, haureu de fer el dictat al quadern de castellà.
Si decidiu fer-ho a partir del llibre digital heu de clicar a la primera carpeta on diu "Recursos"i aquí trobareu l'activitat del dictat "La despedida".
Vos sortiran tres activitats per fer. Si clicau a la fletxeta blava de la part inferior podreu accedir a cada una d'elles.
Això és tot per a aquesta setmana!
Si teniu dubtes en qualque activitat, ja sabeu que podeu contactar amb mi i intentaré ajudar-vos!
Una abraçada moooolt forta!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari