dissabte, 30 de maig de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DE L'1 AL 5 DE JUNY

Hola a tots i a totes!!
Començam el mes de juny...i de cada vegada queda més poquet per acabar aquest curs tan estrany!! Segur que el curs que ve serà millor i podrem estar tots junts dins la classe!
Preparats per a una nova setmana?
Les feinetes d'aquesta setmana són les següents:
DILLUNS, 1 DE JUNY
MATEMÀTIQUES: Al següent vídeo trobareu una explicació molt senzilla i molt breu del que és el perímetre d'un polígon. Escoltau-lo molt atentament.
A continuació, podeu elegir fer les activitats al llibre digital o al llibre en paper.
*Si elegiu el llibre en paper, heu d'anar a la pàgina 196 i fareu les activitats 21 i 22 al llibre.
Tot seguit fareu dues activitats de repàs de la pàgina 200, activitats 3 i 5 al llibre.
*Si elegiu el llibre digital, heu d'obrir el tema 14 "figures planes", punt 5 "perímetre d'un polígon" i fareu de la pàgina 196, les activitats 26 i 27.
Tot seguit fareu dues activitats de repàs. Anau a "activitats" i fareu de la pàgina 200, les activitats 42 i 44.

CATALÀ: Començam el tema 14. Llegireu la lectura de les pàgines 178 i 179. Si voleu, després podeu escoltar la lectura del llibre digital i així acabareu d'entendre-la molt millor. Es troba a la carpeta blava, a recursos "contacontes: quin oblit!"
A continuació fareu de la pàgina 180, les activitats 1, 2 i 3 al vostre llibre en paper.
DIMARTS, 2 DE JUNY
CATALÀ: repàs dels pronoms personals. Vos llegireu molt detingudament l'explicació de la pàgina 182 i fareu d'aquesta mateixa pàgina, l'activitat 1 al llibre i de la pàgina 183, l'activitat 2 al quadern, 3 i 4 al llibre.
MATEMÀTIQUES: Continuarem fent una sèrie d'activitats de repàs. Ja sabeu que podeu elegir fer les activitats al llibre digital o al llibre en paper.
*Si elegiu el llibre en paper, heu d'anar a la pàgina 200 i fareu les activitats 7 al llibre (només calcular el perímetre, l'àrea no), 9 i 11 al vostre quadern. Després fareu una activitat manipulativa amb escuradents, l'activitat 18 de la pàgina 201.
*Si elegiu el llibre digital, heu d'obrir el tema 14 "figures planes", a "activitats" i fareu de la pàgina 200, les activitats 46 (només calcular el perímetre, l'àrea no), 48 i 50 i de la pàgina 201, l'activitat 57.
CASTELLÀ: Del quadernet "ponte a prueba" fareu de la "tarea 6" les activitats 1 i 2 al vostre quadern.
DIMECRES, 3 DE JUNY
MATEMÀTIQUES: Repàs d'operacions. Obrireu el llibre en paper per la pàgina 202 i fareu les activitats 1 al llibre, 2 i 3 al vostre quadern.
CASTELLÀ: Pàgina 126, activitats 2, 3 i 4 al vostre quadern.
DIJOUS, 4 DE JUNY
MATEMÀTIQUES: Resolució de problemes. Ja sabeu que podeu elegir fer les activitats al llibre digital o al llibre en paper.
*Si elegiu el llibre en paper, heu d'anar a la pàgina 202 i fareu les activitats 9, 10, 12 i 13 al vostre quadern i l'activitat 14 al llibre. 
*Si elegiu el llibre digital, heu d'obrir el tema 14 "figures planes", a "activitats" i fareu de la pàgina 202, les activitats 67, 68, 70, 71 i 72. Convé fer les operacions al vostre quadern abans de posar la solució digital.
CATALÀ: la S sonora. Obrireu el llibre per la pàgina 184 i vos llegireu molt detingudament el requadre rosa de la part superior.
També, si voleu, vos podeu mirar aquest vídeo per a conèixer un poc més la utilització d'aquesta grafia. A mesura que aneu mirant el vídeo heu d'anar dient en veu alta la paraula de cada dibuix per a què vegeu com sona la S.
A continuació fareu de la pàgina 184, les activitats 1, 2 al llibre i de la pàgina 185, l'activitat 5 al llibre.
DIVENDRES, 5 DE JUNY
CATALÀ: Preparar el dictat "Un remei senzill" de la pàgina 185. Ja sabeu que després de preparar-lo, haureu de demanar a algú de la vostra família que el vos dicti per a saber com vos ha anat.
CASTELLÀ: Expressió escrita "Instrucciones de un trabajo manual" de la pàgina 122. El guió el trobau escrit a les activitats 1,2, 3 i 4. Recordau a utilitzar els connectors. El full de connectors el teniu aferrat al vostre quadern de castellà sinó el trobau, al següent enllaç podeu veure els diferents connectors treballats a classe.
CONECTORES
I això és tot per a aquesta setmana!!
Esper que vos vagi molt bé i si teniu dubtes ja sabeu que podeu contactar amb mi!!
Una abraçada mooolt forta!

Cap comentari:

Publica un comentari