diumenge, 26 d’abril de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 27 AL 30 D'ABRIL

Hola a tots i a totes, com estau?
Començam una nova setmana de fer feinetes a casa. Estic molt orgullosa de tots voltros perquè ho estau fent molt bé!! Enhorabona per la bona feina que estau fent des de casa!!
Ja he vist que sabeu emprar els llibres digitals perfectament!! Idò aquesta setmana tornarem a fer unes quantes activitats més...
Estau preparats??
Per accedir als llibres digitals, vos he posat els enllaços a la pàgina dreta del blog...ho veis? Així sempre ho tendreu disponible!
A la part superior del blog (davall del títol) teniu les pestanyetes per accedir al blog dels especialistes. Si clicau a damunt accedireu directament al blog i hi trobareu les activitats que heu de fer.

Les activitats per a aquesta setmana són:

Dilluns, 27 d'abril
MATEMÀTIQUES: Començam el tema 10. Ja sabeu que quan començam un tema nou heu d'escriure el número de tema amb bolígraf negre i a continuació el títol del tema amb lletres dobles i pintades per dins. He enviat al correu electrònic dels vostres pares dos vídeos explicant-vos els nombres decimals (vídeo 1 i vídeo 2) . Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada hagueu entès tot el que vos explic, heu de fer:
  • Pàgina 130, activitats 1, 2 i 3 al llibre.
  •  Pàgina 131, activitats 4 i 5 al llibre.
 CASTELLÀ:  Heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al tema 10. A continuació heu de pitjar la carpeta blava, vos enrecordau d'on estava? 
A continuació heu de clicar a la tercera carpeta de l'esquerra, on diu: "Multiactividades y juegos" i fareu dues activitats:
- Ordenació alfabètica de lletres.
- Ordenació alfabètica de paraules.
Podeu fer 4 o 5 activitats de cada. Sabeu on es canvien les activitats? A les fletxetes blaves de la part inferior. Cada vegada que pitgeu aquí, es canvien les activitats.
CATALÀ: Llegir la lectura competencial 10 "Secrets dels llibres" i fer les activitats 1, 2, 3 i 4.

DIMARTS, 28 D'ABRIL
MATEMÀTIQUES: He enviat al correu electrònic dels vostres pares un vídeo explicant-vos les sumes de nombres decimals (vídeo 3). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu de fer:

  • Pàgina 132, activitats 6 i 8 al quadern i 7 al llibre.
CASTELLÀ: Heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al tema 10. A continuació heu de pitjar la carpeta blava i heu de clicar la tercera carpeta de l'esquerra on diu "Multiactividades y juegos" i fareu dues activitats:

  • Repàs del gènere i nombre dels substantius.
  • Velocitat lectora (podreu llegir un text en veu alta i amb un cronòmetre sabreu el temps que tardau en llegir-ho. Recordau a entonar correctament les frases i fer pauses quan ens trobem un punt o una coma).

DIMECRES, 29 D'ABRIL
CATALÀ: Començam el tema 11. Ja sabeu que quan començam un tema nou heu d'escriure el número del tema amb bolígraf negre i a continuació el títol del tema amb lletres dobles i pintades per dins. Heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar a la pàgina 144: els possessius.
A continuació, fareu dos jocs per a què vegeu que el que treballareu avui és molt senzill.
Les activitats les trobareu, com ja sabeu, a la carpeta blava:

Heu de clicar a la segona pestanyeta de la dreta i veureu que hi ha dues activitats que es diuen: els possessius I i II. Feis aquestes dues activitats.

I, per acabar, vos llegireu detingudament el que ens explica dels possessius (pàgina 144 del llibre digital) i fareu les següents activitats:
  • Pàgina 145, activitats 2 i 3 al quadern.
MATEMÀTIQUES: He enviat al correu electrònic dels vostres pares un vídeo explicant-vos les restes de nombres decimals (vídeo 4). Primer, heu de posar el vídeo, m'heu d'escoltar molt atentament i, una vegada que hagueu entès tot el que vos explic, heu de fer:
  • Pàgina 133, activitats 10 al quadern, 12 i 13 al llibre.
DIJOUS, 30 D'ABRIL
MATEMÀTIQUES: Heu d'obrir el llibre digital i heu d'anar al tema 10 "temps i doblers"
A continuació pitjareu la fletxeta per avall i heu d'obrir la pestanyeta que diu "Activitats" i fareu les activitats 42, 43, 44, 45 i 46.
CASTELLÀ: Pàgina 103, activitat 9A al quadern. Pensau a escriure el text construint les frases ben estructurades i respectant les normes ortogràfiques apreses.

Això és tot per a aquesta setmana. Ja sabeu que si teniu dubtes o no enteneu alguna cosa podeu contactar amb mi.
**Les activitats en paper me les podeu enviar com ho feis sempre al meu correu electrònic i les activitats digitals de matemàtiques no és necessari perquè amb el meu compte d'usuari de mestra puc veure tot el que heu fet.**

Una abraçada mooooolt forta!!!

2 comentaris: