dissabte, 18 d’abril de 2020

FEINETES PER A LA SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL

Hola nins i nines!! Com estau?? 
Ja fa molt de temps que no ens veim i, la veritat, que vos enyor moltíssim!! Esper que tots i totes estigueu bé i animats!! Pensau que aviat tot això passarà i que tornareu a veure els vostres amiguets i amiguetes. Ara hem de tenir molta paciència i hem de ser molt forts!! Ho estau fent genial!!
Els vostres pares i mares vos han dit que podeu accedir als llibres digitals i fer feinetes des d'allà?
Per accedir al llibre digital de matemàtiques heu d'anar al següent enllaç i introduir el vostre nom d'usuari i contrasenya (els vostres pares ho tenen).
LLIBRE MATEMÀTIQUES
I per accedir als llibres digitals de castellà i de català heu d'anar al següent enllaç i fer el mateix.
LLIBRES CATALÀ I CASTELLÀ
A continuació vos detallaré les feinetes que heu de fer per a aquesta setmana.

DILLUNS, 20 D'ABRIL
MATEMÀTIQUES: fer la fitxeta d'operacions. He enviat al correu electrònic dels vostres pares una feineta de sumes, restes, multiplicacions i divisions. Si la voleu imprimir podeu fer les operacions a la fitxeta i si no teniu impressora ho podeu fer al quadern de matemàtiques.

CATALÀ: llegir la lectura de la pàgina 134 i fer les activitats 2, 3 i 4 de la pàgina 135 al quadern. 

DIMARTS, 21 D'ABRIL
MATEMÀTIQUES: fer la fitxeta de problemes. He enviat al correu electrònic dels vostres pares una feineta  de problemes. Si la voleu imprimir podeu fer els problemes a la fitxeta i si no teniu impressora ho podeu fer al quadern de matemàtiques.

CATALÀ: elaborar la fitxa tècnica d'una planta. He enviat al correu electrònic dels vostres pares les instruccions a seguir.

DIMECRES, 22 D'ABRIL
CATALÀ: Repàs de l'adjectiu. Haureu d'accedir al llibre digital (demanau el nom d'usuari i contrasenya als vostres pares). Quan estigueu al llibre de català, anau al tema 13 (pàgs 170 i 171) i fareu al quadern les activitats 1, 2, 3 i 4.
També, si voleu, podeu fer unes activitats online per a repassar els adjectius. A continuació vos mostr dues imatges per a què vegeu on estan.
Primer heu d'anar a la capseta blava que hi ha devora l'ull:

A continuació heu de clicar a la segona pestanyeta de l'esquerra i trobareu les dues activitats de l'adjectiu:

MATEMÀTIQUES: jugar als següents jocs online per a repassar el que sabem dels euros i cèntims:
MONEDES I BITLLETS
EUROS I CÈNTIMS


DIJOUS, 23 D'ABRIL
MATEMÀTIQUES: repàs de les restes. Haureu d'accedir al llibre digital i anar al tema 4.
Una vegada desplegueu la fletxeta per avall vos sortiran moltes activitats. Vosaltres heu d'anar a la darrera activitat de totes, on diu "activitats addicionals" i fareu les activitats de la 98 a la 107. A moltes activitats haureu de fer alguna operació al quadern abans de resoldre la pregunta que ens demana.
CASTELLÀ: preparar el dictat de la pàgina 99. Copiar-lo al quadern una vegada. Si accediu al llibre digital surt l'opció de dictar-vos el dictat i de corregir les errades que heu fet. Podeu elegir fer-ho online o que algú de la vostra família el vos dicti.
Ho trobareu a la capseta blava:
Assegurau-vos de què surti el tema 10 al requadre on diu "unidad" i allà on diu "dictado locutado: una compañía especial" està el dictat.

DIVENDRES, 24 D'ABRIL
CASTELLÀ: llegir el poema FLORES de la pàgina 100 del llibre, copiar-lo al quadern, fer un dibuix i aprendre'l de memòria. Si accediu al llibre digital, a la capseta blava, Unitat 10 podreu escoltar-lo recitar. Es titula: Immaculada Díaz-Flores

RELIGIÓ: Lectura 4 Regals i activitat 1. (Vos enviaré per correu electrònic la lectura).

**Les feinetes dels especialistes: música, anglès, plàstica, educació física, religió/valors les trobareu als seus respectius blogs: pestanyetes de dalt de tot de la pàgina.**
** Les feinetes les podeu anar entregant com fins ara. Les que feis en paper, amb foto al meu correu electrònic i les que feis al llibre digital no us preocupeu perquè puc veure el seguiment de cada nin i nina des del meu compte d'usuari de mestra.**
Això és tot per a aquesta setmana. Ja sabeu que si teniu dubtes o hi ha alguna cosa que no enteneu podeu contactar amb mi i demanar-me tots els dubtes que tingueu.
Una besada molt, molt molt forta i molts d'ànims!!!

Magdalena

Cap comentari:

Publica un comentari