dijous, 23 d’abril de 2020

EL CONTE VIATGER

Vos enrecordau que abans de què passàs tot això havíem iniciat una  activitat molt xula anomenada "el conte viatger?".
Durant aquestes setmanes el conte ha estat tancadet dins el seu maletí molt trist perquè tenia ganes de tornar a viatjar a les vostres cases.
Què vos sembla si ho tornam a posar en marxa?
Ja sabeu que el conte se'l va endur n'Ana a casa seva i que ella era la responsable d'iniciar-lo, ho recordau?
N'Ana tenia una gran tasca a fer perquè havia de decidir els personatges i el lloc on transcorr la nostra història. Avui n'Ana ha decidit entregar el conte a la nostra companya, Yesi per a què ella el pugui  continuar. Però com que no podem sortir de les nostres cases, el que farem serà que quan vos toqui a vosaltres escriure un trosset del nostre conte, jo vos enviaré per correu electrònic tot el que han escrit els vostres companys i companyes i vosaltres haureu de llegir-ho tot per a poder-lo continuar. Ja sabeu que només podeu escriure 4 o 5 línies i fer un dibuixet. Un cop el tengueu escrit, decidiu quin company/a voleu que seguesqui el conte, m'ho deis i jo li enviaré tot el que estigui escrit per a què ell/a pugui fer el mateix. Què vos sembla?
Com que no podreu tenir el maletí a la vostra casa amb les instruccions, al següent enllaç hi trobareu el guió del conte treballat a classe i les instruccions a seguir per a fer el conte viatger.
Esper que vos ho passeu molt bé escrivint el nostre primer conte de 3rA.
INSTRUCCIONS DEL CONTE VIATGER

1 comentari:

  1. Moltes gracies Magdalena
    Segur que mos divertim fento
    una abracada ben forta a tots de part de na judith

    ResponSuprimeix